aldbbanner01

Belépés

Zsinati körlevél - a Nagydobronyi óvodáé…

Kedves Testvérek! Támogatásukat kérjük kárpátaljai testvéreink megsegítésére! Leégett a nagydobronyi imaház és a hatvan gyermeket befogadó óvoda július 15-re virradóra. Emberáldozatot nem követelt a tűz, azonban az anyagi kár jelentős. A helyiek gyújtogatásra gyanakodnak, hiszen az utóbbi időben több magyar ajkú cigány családot is támadás ért Kárpátalján. Az imaház és az óvoda az ottani szegény családok számára az egyetlen tér, ahol jó közösségben lehetnek együtt. A kárpátaljai testvérek már gyűjtenek, több helyi gyülekezet felajánlotta a múlt vasárnapi perselypénzét az újjáépítésre. A munkálatokhoz főként pénzadományra van szükség, így arra kérjük a gyülekezeteket, hogy a július 29-i perselypénzt ajánlják fel a nagydobronyi gyülekezet javára. Kérjük, hívják...

Bővebben ....

Ne esküdjetek!

Három előadásból álló sorozat kezdődik az Imaházban február 6-án Bödecs Pál szolgálatával.

Bővebben ....

Máté 7:7-8

Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik.

Máté 25:1-13

1Akkor hasonló lesz a mennyek országa ahhoz a tíz szűzhöz, akik vették a lámpásukat, és kimentek a vőlegény fogadására.2Öt közülük balga volt, öt pedig okos. 3A balgák ugyanis amikor magukhoz vették lámpásukat, nem vittek magukkal olajat, 4az okosak viszont a lámpásukkal együtt olajat is vittek korsókban. 5Mivel pedig a vőlegény késett, mindnyájan elálmosodtak, és elaludtak. 6Éjfélkor azután kiáltás hangzott: Íme, a vőlegény! Jöjjetek a fogadására! 7Ekkor ezek a szüzek mind felébredtek, és rendbe hozták a lámpásukat. 8A balgák így szóltak az okosakhoz: Adjatok nekünk az olajotokból, mert a lámpásunk kialszik. 9Az okosak így válaszoltak: Hátha nem lesz elég nekünk is meg nektek is, menjetek inkább a kereskedőkhöz, és vegyetek magatoknak! 10Amíg azok vásárolni voltak, megjött a vőlegény, és akik készen voltak, bementek vele a menyegzőre. Azután bezárták az ajtót. 11Később megérkezett a többi szűz is, és így szóltak: Uram, uram, nyiss ajtót nekünk! 12Ő azonban így válaszolt: Bizony mondom nektek, nem ismerlek titeket.
13Vigyázzatok tehát, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok!

Video

A hibátlan áldozat

A hibátlan áldozat

ápr. 30, 2017
Te is megtalálhatod!

Te is megtalálhatod!

jan. 15, 2017
A szorongó én és az istentisztelet

A szorongó én és az istentisztelet

jan. 8, 2017
Bartimeus II.

Bartimeus II.

nov. 27, 2016
Bartimeus I.

Bartimeus I.

nov. 20, 2016
Harcosok vagytok

Harcosok vagytok

nov. 13, 2016
Ne felemás igában

Ne felemás igában

nov. 6, 2016
Itt állok ...

Itt állok ...

okt. 30, 2016